jueves, 15 de septiembre de 2011

La Literatura

La literatura, la literatura en sí és un art. Hi ha diversos tipus d'art i diversos tipus de persones que veuen aquest fenòmen amb un punt de vista diferent. La definició oficial podria ser: La literatura és l'art que ens transmet història, vivències, sentiments mitjançant l'ús de paraules.
Però com he dit, cadascú té un punt de vista diferent i el meu no està del tot d'acord amb aquesta definició tan freda. Per a mí, la literatura és molt més que un conjunt de paraules. La literatura és un mètode realment efectiu per... escapar, escapar del dia a dia, d'aquesta realitat que ens envolta i que no ens deixa respirar.
Ens endinsem en un món totalment diferent evadint-nos de tot o en el cas contrari ens mostra les vivències de personatjes que poden estar passant situacions similars a les nostres i ens ajuda a veure-ho amb un punt de vista més objectiu.
 Hi ha llibres de tota mena i cadascú pot agafar el més adient per a ell. Els llibres són sens dubte un tresor, obres la tapa i comença una aposició de la vida en la que ho oblides tot per poder sentir de primera mà les emocions i sentiments que amaga una història. Et fiques a la pell del personatje, l' ànima surt del cos i pren forma dins d'un món extraordinari que, tancat en aquesta gàbia de paper i tinta, ens fa somiar... A LLEGIR!

No hay comentarios:

Publicar un comentario